Leiden Convention Bureau organiseert op 18 juni een Inspiratiedag

| Leiden Convention Bureau

Leiden Convention Bureau is enthousiast om de komende Inspiratiedag aan te mogen bieden, die plaatsvindt op 18 juni 2024. Dit evenement is gericht op managementondersteuners en organisatoren van evenementen en wil Leiden onder de aandacht brengen als een ideale bestemming voor congressen en evenementen, met een speciale nadruk op duurzaamheid.

De dag begint met een rondleiding door de Hortus botanicus Leiden, waarbij deelnemers een kijkje krijgen in een van de meest unieke evenementenlocaties van de stad. Na de rondleiding maken de gasten een boottocht door de historische grachten van Leiden, waarbij er volop gelegenheid is om te netwerken onder het genot van een verzorgde lunch.

Er worden twee workshops gehouden in de nieuw geopende Polderfabriek, die praktische begeleiding bieden bij het organiseren van duurzame evenementen. Deelnemers kunnen waardevolle kennis en inspiratie opdoen van experts uit de branche.

De dag wordt afgesloten met een netwerksessie, waarbij deelnemers in contact kunnen komen met partners, managementondersteuners en collega-evenementenorganisatoren.

Wellicht is een collega of iemand in uw netwerk geïnteresseerd om deel te nemen aan onze Inspiratiedag, voelt u zich vrij om anderen te attenderen op onze uitnodiging!

Heeft u vragen over de Inspiratiedag of over Leiden Convention Bureau, contact ons via: info@leidenconventionbureau.nl

Met vriendelijke groet, 

Team Leiden Convention Bureau 

Over Leiden Convention Bureau

Leiden Convention Bureau is actief in de internationale MICE-sector (Meetings, Incentives, Conferences, en Exhibitions). Wij hebben de capaciteit, kennis, en het netwerk om alles kosteloos te regelen voor organisatoren van nationale en internationale congressen, vergaderingen, en evenementen. Met jaren aan ervaring laten wij geen middel onbeproefd als het gaat om het geven van onafhankelijk advies over alle mogelijkheden die Leiden te bieden heeft. Wij gaan tot het uiterste om uw evenement een groot succes en een onvergetelijke ervaring te maken. Leiden Convention Bureau organiseert vaker evenementen zoals dit. Wilt u op de hoogte blijven van soortgelijke evenementen? Laat het ons weten!

Onze diensten
Sterrenwacht Witte Singel