Congresmogelijkheden bij blockbustertentoonstelling 'Triceratops: De kudde' in Naturalis

| Naturalis

Naturalis biodiversity Center presenteert wereldpremière, vijf volledige Triceratops-skeletten te zien vanaf oktober.

Vanaf oktober 2024 tot en met de zomer van 2025 biedt Naturalis Biodiversity Center een unieke kans voor bezoekers om oog in oog te staan met vijf indrukwekkende Triceratops-skeletten. Deze wereldberoemde dinosaurus, bekend om zijn grote kraag en drie kenmerkende hoorns, wordt voor het eerst in zijn volledige glorie tentoongesteld. Nog nooit eerder zijn vijf uiterst zeldzame, volledige Triceratops-skeletten samen in één tentoonstelling gepresenteerd.

 

Unieke congresmogelijkheden in een bijzondere setting

Naast het bewonderen van deze fascinerende prehistorische wezens, biedt Naturalis congresgangers de mogelijkheid om de tentoonstelling te bezoeken tijdens of na afloop van een congres of diner. De zalen van het museum zijn ook tijdens de tentoonstelling beschikbaar voor congressen, diners en andere bijeenkomsten, wat zorgt voor een onvergetelijke ambiance tijdens deze wereldpremière.

Resultaat van tien jaar onderzoek en opgravingen

Onderzoekers van Naturalis hebben de afgelopen tien jaar intensieve opgravingen gedaan in de Verenigde Staten, en het resultaat is nu te bewonderen: vijf indrukwekkende Triceratops-skeletten. Deze indrukwekkende tentoonstelling, die opent op 17 oktober 2024, biedt een kijkje in de fascinerende wereld van deze plantenetende reuzen.