Congress by Design Organiseert Belangrijke Medische Congressen in Leiden

| Congress by design

Congress by Design is gespecialiseerd in het organiseren van medische, wetenschappelijke en kennisintensieve congressen en werkt nauw samen met (internationale) associaties, universiteiten en overheden. Leiden, als het grootste Life Sciences & Health-cluster van Nederland, speelt een belangrijke rol als centrum voor deze evenementen.

Succesvol Together VT Symposium in het LUMC

Op 14 en 15 juni 2024 organiseerde Congress by Design het Together VT Symposium in het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC). Als topklinisch centrum was het LUMC de perfecte locatie voor dit internationale congres, dat zich richtte op de nieuwste ontwikkelingen in de behandeling van ventriculaire aritmieën. Onder leiding van Professor Katja Zeppenfeld, een expert in klinische elektrofysiologie, werden de laatste innovaties op het gebied van catheter mapping, ablatietechnieken en cardiale beeldvorming besproken.

Het Together VT Symposium biedt jaarlijks een platform voor het delen van wetenschappelijke doorbraken en veelbelovende behandelstrategieën binnen de cardiologie. Met behulp van lezingen, educatieve sessies en interactieve casussen kregen deelnemers de kans om zich te verdiepen in de nieuwste technieken. Het symposium is niet alleen een bron van innovatie, maar ook een plek voor onderwijs en samenwerking tussen opkomende specialisten en ervaren experts.

ECCI Congres in Naturalis – 10-11 oktober 2024

Van 10 tot 11 oktober 2024 organiseert Congress by Design het ECCI Congres in het Naturalis Biodiversity Center. Dit internationale congres richt zich op de diagnose en behandeling van congenitale CMV-infecties en trekt professionals van over de hele wereld aan.

Naturalis, een iconische locatie, biedt een inspirerende omgeving voor academische discussies. Het congresprogramma behandelt cruciale onderwerpen zoals CMV pathofysiologie, vaccinontwikkeling, screeningsmethoden en innovatieve behandelstrategieën. Het ECCI Congres biedt een unieke kans om toonaangevend onderzoek te presenteren en interdisciplinair kennis uit te wisselen.