Livestreams & videoproducties op een hippe hotspotslocatie

| ECC Leiden

Durf jij te kiezen voor een hotspotlocatie met een unieke uitstraling om je boodschap over te brengen of als perfecte entourage voor je video? Dan zit je goed in Leiden, waar Event & Convention Center Leiden (kortweg ECC Leiden) volop keuze biedt aan unieke ruimtes. En het mooie is, alle ruimtes zijn flexibel qua inrichting zodat jij er jouw draai aan kunt geven. 

Techniek

Voor het opnemen en produceren van livestreaming, online events, talkshows, podcasts, webinars en online cursussen werkt ECC Leiden samen met Beeldr LIVE uit Leiden. Zo zijn wij (en jij!) er zeker van dat je productie in professionele handen is. Beeldr LIVE verzorgt de techniek: beeld, geluid, licht en regie. Wij verzorgen de rest!

Studio’s op maat

Kies je voor een livestream vanaf onze locatie dan is dat een mooie toevoeging aan de boodschap die je over wilt brengen. Door de diversiteit aan ruimtes maak je een persoonlijke keuze en de bezoekers zullen jouw bedrijf of product hierin herkennen. De ruimte kan worden voorzien van bedrijfsbanners, kleuren of logo’s die jouw bedrijfsidentiteit kunnen ondersteunen. Verzorg zelf de studio-elementen of laat dit de creatives van Beeldr LIVE voor je doen. Zij creëren een flitsend decor en content die bij jouw merk of organisatie past.

Bij ons op locatie bieden wij diverse ruimtes aan die geschikt zijn als studio, bijvoorbeeld The ClassroomThe Pool of The Greenhouse. Maar ook één van onze andere ruimtes kan naar wens worden ingericht, er is keuze genoeg in uitstraling en formaat.

Full service

Een team van specialisten staat voor jou klaar op onze locatie en wij denken graag met je mee. Door het bij elkaar brengen van de mogelijkheden in locatie, regie en techniek wordt er precies geproduceerd of uitgedragen wij jij zoekt.

Hoe wordt The Classroom tot studio ingezet?

Om te beginnen heeft deze ruimte vanaf de centrale lounge een eigen gang met entree waardoor je een uiterst rustige omgeving creëert voor jouw opname. Er is tevens veel licht, zowel directe lichtinval als via led bronnen. De ruimte is 77 m² groot en voorzien van een vast auditorium met 32 stoelen. Deze stoelen staan vast maar kunnen naar wens ook worden opgeklapt als schrijftafel. Door middel van prachtige lila tinten, strakke belichting en mooie beplanting is er een prachtige sfeer gecreëerd. Ook met een knipoog naar de ’80s met hier en daar spiegelbollen en oude schoolposters. Hierdoor kun je een sfeervolle setting creëren die precies past bij je event. In het voorste gedeelte van The Classroom plaatsen we naar wens een talkshowtafel met comfortabele stoelen vanwaar een live presentatie kan worden uitgevoerd. Toeschouwers kunnen plaatsnemen op het auditorium, naar wens met een actieve interactie in de opname.

The pool

Zoek je echt een unieke locatie met een super coole uitstraling? Dan moet je ongetwijfeld in onze Pool zijn. Hier kan je presenteren vanaf de bodem van een zwembad en is de inrichting wat je van een zwembad mag verwachten: tegeltjes, zwemhaak, opgeblazen zwembadspeelgoed en reddingsboeien. Maar natuurlijk ook een tropische beplanting, sfeervolle belichting, mooie zitjes en vloerkleden om het een huiselijk karakter te geven. Deze ruimte is ongeveer 350 m² en biedt een zeer verrassende en unieke omgeving voor jouw opname of productie.
 

Is alles opgenomen?

Dan kan het team van BeeldRLive een promovideo van het event maken, een aftermovie of juist korte video’s voor de sociale media.

Kortom: bij deze super inspirerende locatie is je online of hybride event gegarandeerd een succes.

Meer weten?

We hebben bovenstaande al in beeld voor je uitgewerkt in dit filmpje of bekijk de virtual tour om de ruimte te kiezen die bij jou past.

Vanuit station Leiden Centraal bereik je in 10 minuten ECC Leiden. Maar ook met de auto parkeer je gemakkelijk én gratis op het enorme eigen parkeerterrein naast de locatie.