Een uniek historisch decor voor je event bij deze super flexibele locatie

| Greater Venues

Stadsgehoorzaal

De Stadsgehoorzaal in Leiden, herbouwd in 1890, is een indrukwekkend gebouw met een rijke geschiedenis. Met een capaciteit tot 1200 personen en zeven klassieke zalen is deze statige venue uit 1890 niet alleen een centrum voor culturele voorstellingen, maar ook een gewilde plek voor feesten, congressen en diners. 

De Grote Zaal

Centraal in het gebouw bevindt zich de Grote Zaal, die met zijn meer dan 800 klapstoelen, perfect is voor zowel theater-als evenementen.
Daarnaast zijn er meerdere subzalen, zoals de multifunctionele Cornelis Schuytzaal en de sfeervolle Breezaal, elk met hun eigen karakter en geschikt voor verschillende evenementen. 

Zie meer

Café Caat

Café Caat, gelegen in de binnentuin, biedt een rustige plek voor borrels en presentaties en ondergaat momenteel een transformatie die eind 2024 voltooid zal zijn. Andere moderne ruimtes zoals de Aalmarktzaal bieden perfecte akoestiek en daglicht, wat bijdraagt aan de veelzijdigheid van de locatie  en zijn uitermate geschikt voor presentaties en congressen.

Flexibele Evenementenlocatie

De Stadsgehoorzaal in Leiden is een populaire en flexibele congreslocatie, mede dankzij de diverse subzalen en kleedkamers die beschikbaar zijn.
Door de fusie met de Leidse Schouwburg kunnen ook klassieke zalen van deze venue worden gebruikt, afhankelijk van beschikbaarheid. Daarnaast is er samenwerking met nabijgelegen historische panden zoals de Waalse Kerk, het Trianon Theater, het Leidse Volkshuis en de Universiteit van Leiden, waardoor er een ruime keuze aan mogelijkheden ontstaat. 

Wie op zoek is naar een grote locatie met een bijzonder verhaal, zit goed bij de Stadsgehoorzaal Leiden.