PLNT Leiden stimuleert al het innovatieve en ondernemende potentieel van de Leidse regio, waardoor een dynamisch ecosysteem ontstaat dat creativiteit en samenwerking bevordert.

De creatieve locatie, centraal gelegen in de binnenstad van Leiden, is een ideale plek voor uw bijeenkomsten. Het incubatiecentrum en innovatieve ‘co-working space’ biedt een inspirerende omgeving die perfect past bij moderne, zakelijke en vernieuwende ontmoetingen.

De 8 flexibele vergaderruimtes van PLNT, uitgerust met geavanceerde technologie, zijn geschikt voor diverse soorten vergaderingen van 6 tot 18 mensen. Het professionele team staat ook klaar om organisatoren te ondersteunen bij het plannen en uitvoeren van succesvolle bijeenkomsten. De centrale ligging maakt PLNT gemakkelijk bereikbaar, met uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer en parkeergelegenheid in de buurt.

PLNT legt de nadruk op innovatie en duurzaamheid, wat een extra dimensie toevoegt aan evenementen. De locatie is uitgerust met moderne voorzieningen en hanteert milieuvriendelijke praktijken, passend bij hedendaagse normen van verantwoord en duurzaam ondernemen. Kortom, PLNT Leiden biedt een dynamische en inspirerende omgeving die de perfecte setting creëert voor diverse bijeenkomsten, waarbij innovatie en samenwerking centraal staan.

Kenmerken

Locatie